Dary jesieni - filcowanie warzyw, grzybów i owoców

Dary jesieni - filcowanie warzyw, grzybów i owoców

Termin rozpoczęcia:

20 października 2022, godz. 16:00-19:00

Forma:

Warsztaty stacjonarne

Status:

zamknięta lista główna (zamknięty nabór)

Czas trwania:

4 godz. dydaktyczne

Adresaci:

wszyscy zainteresowani nauczyciele

Cena:

forma bezpłatna

Miejsce:

sala dydaktyczna nr 29, ul. Bałtycka 29

O szkoleniu / programie:

Metody aktywizujące na lekcjach. Wykonanie warzyw, grzybów i owoców metodą filcowania na sucho

Kierunki polityki oświatowej państwa:

9. Podnoszenie jakości kształcenia oraz dostępności i jakości wsparcia udzielanego dzieciom i uczniom w przedszkolach i szkołach ogólnodostępnych i integracyjnych.

Koordynator formy:

Tatiana Słojka – nauczyciel konsultant ds. nauczania kreatywnego oraz wspomagania nauczycieli języków obcych
Kontakt: 
tel. 59 84 23 567, 
e-mail: t.slojka@podn.slupsk.pl

Organizacja:

  • Szkolenie odbędzie się stacjonarnie.
  • Maksymalna liczba uczestników:  15 osób.
  • O zakwalifikowaniu się na daną formę i szczegółach organizacyjnych poinformujemy Państwa pocztą e-mail.
  • UWAGA: Dane na zaświadczeniu generowane są na podstawie formularza zgłoszeń.
  • Ośrodek nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowo podane przez uczestnika informacje dotyczące danych osobowych.