Dary jesieni - filcowanie warzyw, grzybów i owoców
Termin rozpoczęcia:
20 października 2022, godz. 16:00-19:00
Forma:
Warsztaty stacjonarne
Status:
zamknięta lista główna (zamknięty nabór)
Czas trwania:
4 godz. dydaktyczne
Adresaci:
wszyscy zainteresowani nauczyciele
Cena:
forma bezpłatna
Miejsce:
sala dydaktyczna nr 29, ul. Bałtycka 29
O szkoleniu / programie:
Metody aktywizujące na lekcjach. Wykonanie warzyw, grzybów i owoców metodą filcowania na sucho
Kierunki polityki oświatowej państwa:
9. Podnoszenie jakości kształcenia oraz dostępności i jakości wsparcia udzielanego dzieciom i uczniom w przedszkolach i szkołach ogólnodostępnych i integracyjnych.
Koordynator formy:
Tatiana Słojka – nauczyciel konsultant ds. nauczania kreatywnego oraz wspomagania nauczycieli języków obcych
Kontakt:
tel. 59 84 23 567,
e-mail: t.slojka@podn.slupsk.pl
Organizacja:
- Szkolenie odbędzie się stacjonarnie.
- Maksymalna liczba uczestników: 15 osób.
- O zakwalifikowaniu się na daną formę i szczegółach organizacyjnych poinformujemy Państwa pocztą e-mail.
- UWAGA: Dane na zaświadczeniu generowane są na podstawie formularza zgłoszeń.
- Ośrodek nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowo podane przez uczestnika informacje dotyczące danych osobowych.