Krzepcy bez cukru czyli alternatywa dla domowych słodyczy
Termin rozpoczęcia:
marzec 2020
Forma:
Warsztaty stacjonarne
Status:
zamknięta lista główna (zamknięty nabór)
Czas trwania:
5 godz. dydaktycznych
Cena:
forma bezpłatna
Miejsce:
sala dydaktyczna nr 28 ODN Słupsk, ul. Bałtycka 28
O szkoleniu / programie:
Warsztaty kulinarne:
- podniesienie świadomości konsumenckiej inspirowane do wprowadzenia zmian w nawykach żywieniowych
- cukier a biochemia mózgu
- przedstawienie alternatywy dla słodyczy
- propozycje domowych słodyczy bez cukru
Kierunki polityki oświatowej państwa:
Koordynator formy:
Irena Czyż - konsultant ds. wspomagania pracy nauczycieli w zakresie promocji zdrowia, profilaktyki zdrowotnej i aktywności sportowej oraz przedmiotów przyrodniczych
tel. 59 84 23 567, wew. 38
e-mail: i.czyz@odn.slupsk.pl
Organizacja:
- Maksymalna liczba uczestników: 20 osób.
- O zakwalifikowaniu się na daną formę i szczegółach organizacyjnych poinformujemy Państwa pocztą e-mail.
- UWAGA: Dane na zaświadczeniu generowane są na podstawie formularza zgłoszeń.
- Ośrodek nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowo podane przez uczestnika informacje dotyczące danych osobowych.
Informacja ważna dla Ciebie…
- Po szkoleniu na prywatny adres e-mail przesłany zostanie link do ewaluacji.
- Wypełnij ankietę maksymalnie w ciągu 3 dni od jej otrzymania.
- Po wypełnieniu ewaluacji, na prywatny adres e-mail otrzymasz zaświadczenie (plik pdf do wydruku).
Z uwagi na obecną dynamiczną sytuację związaną z zagrożeniem epidemiologicznym oraz po analizie ryzyka, która nakazuje zastosowanie daleko posuniętych środków ostrożności, celem zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego uczestnikom szkoleń informujemy, że szkolenie zostało odwołane