Krzepcy bez cukru czyli alternatywa dla domowych słodyczy

Krzepcy bez cukru czyli alternatywa dla domowych

Termin rozpoczęcia:

marzec 2020

Forma:

Warsztaty stacjonarne

Status:

zamknięta lista główna (zamknięty nabór)

Czas trwania:

5 godz. dydaktycznych

Cena:

forma bezpłatna

Miejsce:

sala dydaktyczna nr 28 ODN Słupsk, ul. Bałtycka 28

O szkoleniu / programie:

Warsztaty kulinarne:  

  • podniesienie świadomości konsumenckiej   inspirowane do wprowadzenia zmian w nawykach żywieniowych   
  • cukier a biochemia mózgu 
  • przedstawienie alternatywy dla słodyczy    
  • propozycje domowych słodyczy bez cukru

Kierunki polityki oświatowej państwa:

Koordynator formy:

Irena Czyż - konsultant ds. wspomagania pracy nauczycieli w zakresie promocji zdrowia, profilaktyki zdrowotnej i aktywności sportowej oraz przedmiotów przyrodniczych

tel. 59 84 23 567, wew. 38

e-mail: i.czyz@odn.slupsk.pl

Organizacja:

  • Maksymalna liczba uczestników: 20 osób.
  • O zakwalifikowaniu się na daną formę i szczegółach organizacyjnych poinformujemy Państwa pocztą e-mail.
  • UWAGA: Dane na zaświadczeniu generowane są na podstawie formularza zgłoszeń.
  • Ośrodek nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowo podane przez uczestnika informacje dotyczące danych osobowych.

 

Informacja ważna dla Ciebie…

  • Po szkoleniu na prywatny adres e-mail przesłany zostanie link do ewaluacji.
  • Wypełnij ankietę maksymalnie w ciągu 3 dni od jej otrzymania.
  • Po wypełnieniu ewaluacji, na prywatny adres e-mail otrzymasz zaświadczenie (plik pdf do wydruku).

 

Z uwagi na obecną dynamiczną sytuację związaną z zagrożeniem epidemiologicznym oraz po analizie ryzyka, która nakazuje zastosowanie daleko posuniętych środków ostrożności, celem zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego uczestnikom szkoleń informujemy, że szkolenie zostało odwołane