Zdrowe żywienie - jaki cukier jest dla nas korzystny?
Termin rozpoczęcia:
8 listopada 2021, godz. 15:30-17:45
Forma:
Warsztaty stacjonarne
Status:
zamknięta lista główna (zamknięty nabór)
Czas trwania:
3 godz. dydaktyczne
Adresaci:
wszyscy zainteresowani nauczyciele
Cena:
forma bezpłatna
Miejsce:
sala dydaktyczna nr 28, ul. Bałtycka 29
O szkoleniu / programie:
Nawyki żywieniowe.
Niedobory witamin i mikroelementów.
Rola płynów i warzyw w żywieniu.
Kierunki polityki oświatowej państwa:
2. Wychowanie do wrażliwości na prawdę i dobro. Kształtowanie właściwych postaw szlachetności, zaangażowania społecznego i dbałości o zdrowie.
Koordynator formy:
Irena Czyż - Konsultant ds. promocji zdrowia i aktywności sportowej oraz przedmiotów przyrodniczych
Kontakt:
tel. 59 84 23 567 wew. 38
e-mail: i.czyz@odn.slupsk.pl
Organizacja:
- Szkolenie odbędzie się stacjonarnie.
- Maksymalna liczba uczestników: 30 osób.
- O zakwalifikowaniu się na daną formę i szczegółach organizacyjnych poinformujemy Państwa pocztą e-mail.
- UWAGA: Dane na zaświadczeniu generowane są na podstawie formularza zgłoszeń.
- Ośrodek nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowo podane przez uczestnika informacje dotyczące danych osobowych.
- Procedura postępowania w okresie epidemii COVID - 19