Zdrowe żywienie - jaki cukier jest dla nas korzystny?

Zdrowe żywienie - jaki cukier jest dla nas

Termin rozpoczęcia:

8 listopada 2021, godz. 15:30-17:45

Forma:

Warsztaty stacjonarne

Status:

zamknięta lista główna (zamknięty nabór)

Czas trwania:

3 godz. dydaktyczne

Adresaci:

wszyscy zainteresowani nauczyciele

Cena:

forma bezpłatna

Miejsce:

sala dydaktyczna nr 28, ul. Bałtycka 29

O szkoleniu / programie:

Nawyki żywieniowe.
Niedobory witamin i mikroelementów.
Rola płynów i warzyw w żywieniu.

Kierunki polityki oświatowej państwa:

2. Wychowanie do wrażliwości na prawdę i dobro. Kształtowanie właściwych postaw szlachetności, zaangażowania społecznego i dbałości o zdrowie.

Koordynator formy:

Irena Czyż - Konsultant ds. promocji zdrowia i aktywności sportowej oraz przedmiotów przyrodniczych
Kontakt:
tel. 59 84 23 567  wew. 38
e-mail: i.czyz@odn.slupsk.pl

Organizacja:

  • Szkolenie odbędzie się stacjonarnie.
  • Maksymalna liczba uczestników:  30 osób.
  • O zakwalifikowaniu się na daną formę i szczegółach organizacyjnych poinformujemy Państwa pocztą e-mail.
  • UWAGA: Dane na zaświadczeniu generowane są na podstawie formularza zgłoszeń.
  • Ośrodek nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowo podane przez uczestnika informacje dotyczące danych osobowych.
  • Procedura postępowania w okresie epidemii COVID - 19