Żywieniowe zagrożenia zdrowia dzieci i młodzieży

Żywieniowe zagrożenia zdrowia dzieci i młodzieży

Termin rozpoczęcia:

10 grudnia 2019, godz. 15:30-19:30

Forma:

Warsztaty stacjonarne

Status:

zamknięta lista główna (zamknięty nabór)

Czas trwania:

5 godz. dydaktycznych

Adresaci:

zainteresowani nauczyciele

Cena:

forma bezpłatna

Miejsce:

sala dydaktyczna nr 29 ODN Słupsk, ul. Bałtycka 29

O szkoleniu / programie:

  •  Błędy żywieniowe dzieci i młodzieży.

  • Dodatki do żywności - czy wszystkie są szkodliwe?

  •  Konsekwencje zdrowotne nadmiernego spożycia cukru.

  •  Znakowanie żywności - jak czytać etykiety? (ćwiczenia).

Kierunki polityki oświatowej państwa:

Koordynator formy:

Irena Czyż - konsultant ds. wspomagania pracy nauczycieli w zakresie promocji zdrowia, profilaktyki zdrowotnej i aktywności sportowej oraz przedmiotów przyrodniczych

tel. 59 84 23 567, wew. 38

e-mail: i.czyz@odn.slupsk.pl

Organizacja:

  • Maksymalna liczba uczestników: 20 osób.
  • O zakwalifikowaniu się na daną formę i szczegółach organizacyjnych poinformujemy Państwa pocztą e-mail.
  • UWAGA: Dane na zaświadczeniu generowane są na podstawie formularza zgłoszeń.
  • Ośrodek nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowo podane przez uczestnika informacje dotyczące danych osobowych.

 

Informacja ważna dla Ciebie…

  • Po szkoleniu na prywatny adres e-mail przesłany zostanie link do ewaluacji.
  • Wypełnij ankietę maksymalnie w ciągu 3 dni od jej otrzymania.
  • Po wypełnieniu ewaluacji, na prywatny adres e-mail otrzymasz zaświadczenie (plik pdf do wydruku).
  • Pamiętaj! Ankietę ewaluacyjną można wypełnić tylko na komputerze, laptopie.

 

W celu potwierdzenia swojego uczestnictwa proszę uzupełnić formularz poniżej