Żywieniowe zagrożenia zdrowia dzieci i młodzieży
Termin rozpoczęcia:
10 grudnia 2019, godz. 15:30-19:30
Forma:
Warsztaty stacjonarne
Status:
zamknięta lista główna (zamknięty nabór)
Czas trwania:
5 godz. dydaktycznych
Adresaci:
zainteresowani nauczyciele
Cena:
forma bezpłatna
Miejsce:
sala dydaktyczna nr 29 ODN Słupsk, ul. Bałtycka 29
O szkoleniu / programie:
-
Błędy żywieniowe dzieci i młodzieży.
-
Dodatki do żywności - czy wszystkie są szkodliwe?
-
Konsekwencje zdrowotne nadmiernego spożycia cukru.
-
Znakowanie żywności - jak czytać etykiety? (ćwiczenia).
Kierunki polityki oświatowej państwa:
Koordynator formy:
Irena Czyż - konsultant ds. wspomagania pracy nauczycieli w zakresie promocji zdrowia, profilaktyki zdrowotnej i aktywności sportowej oraz przedmiotów przyrodniczych
tel. 59 84 23 567, wew. 38
e-mail: i.czyz@odn.slupsk.pl
Organizacja:
- Maksymalna liczba uczestników: 20 osób.
- O zakwalifikowaniu się na daną formę i szczegółach organizacyjnych poinformujemy Państwa pocztą e-mail.
- UWAGA: Dane na zaświadczeniu generowane są na podstawie formularza zgłoszeń.
- Ośrodek nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowo podane przez uczestnika informacje dotyczące danych osobowych.
Informacja ważna dla Ciebie…
- Po szkoleniu na prywatny adres e-mail przesłany zostanie link do ewaluacji.
- Wypełnij ankietę maksymalnie w ciągu 3 dni od jej otrzymania.
- Po wypełnieniu ewaluacji, na prywatny adres e-mail otrzymasz zaświadczenie (plik pdf do wydruku).
- Pamiętaj! Ankietę ewaluacyjną można wypełnić tylko na komputerze, laptopie.
W celu potwierdzenia swojego uczestnictwa proszę uzupełnić formularz poniżej